-
Espatlleta de cabrit al forn€29.50
-
Garrinet al forn amb patates panadera€26.90
-
Canelons de l'avia gratinats€16.50
-
Sopa de galets amb mandonguilletes€12.90
-
Sopa de peix€13.90
-
Pan de coca crujiente con tomate y aceite de “Les Garrigues”€2.25
-
Tomàquet amb ventresca de tonyina, anxoves i ceba tendre€8.50 – €14.00
-
Pernil de gla 100% ibèric (etiqueta negra)€15.90 – €24.95
-
Bacallà esqueixat a l´all i oli€8.30 – €13.90
-
Carxofes fregides en tempura (temporada)€7.50 – €11.40
-
Croquetes de pernil ibèric de gla (unitat)€2.90
-
Pebrots del Padrón€6.30
-
Anxoves del Cantàbric€10.60 – €15.90
-
Salmó norueg fumat€9.00 – €15.60
-
Amanida de cabdells amb anxoves, salmó fumat, espàrrecs, margallons i vinagreta d'olives negres€9.50 – €14.95
-
Macarrons amb butifarra de pagès "esparracada", gratinats al formatge€7.00 – €10.95
-
Escalivada amb pernil de gla 100% ibèric€8.50 – €14.80
-
Espàrrecs "Cojonudos" amb maionesa i vinagreta amostassada€7.30 – €12.00
-
Esqueixada de bacallà€8.30 – €13.90
-
Carpaccio de vedella amb rúcula i parmesà€10.20 – €16.40
-
Trinxat de la Cerdanya amb "rosta"€7.50 – €11.80
-
Cargols a la “llauna”€9.80 – €15.80
-
Sopa de ceba gratinada€9.95
-
Bunyols de bacallà€7.50 – €11.70
-
Civet de senglar al cabernet sauvignon (Temporada)€12.30 – €18.10
-
Perdiu a la vinagreta amb cebetes de plateret (Temporada)€13.60 – €25.95
-
Filet de vedella "Café de París"€16.10 – €25.55
-
Steak-Tartar de filet de vedella (tallat a ganivet)€14.90 – €23.45
-
Peus de porc a la graella amb botifarra negra i escalivada€14.55
-
Fricandó de vedella amb moixernons€9.30 – €14.95
-
Butifarra del perol, negra i de pagés a la brasa amb mongetes del ganxet€12.75
-
Costelletes de cabrit de llet a la brasa€19.70
-
Entrecot de vedella al pebre verd de Madagascar€21.35
-
Estofat de cua de bou al vi negre€11.80 – €18.30
-
Mitjana de vaca frisona a les brases de carbó d'alzina€24.50
-
Seques saltejades€3.60
-
Escalivada a la brasa€8.50
-
Arròs pilaff€3.60
-
Patates "agres" fregides€3.60
-
Sèpia estofada amb mandonguilles€9.95 – €17.50
-
Bacallà a la planxa amb escalivada€22.50
-
Bacallà gratinat a la mousselina d'all€22.50
-
Bacallà a la llauna amb seques€22.50
-
"Kokotxas" de lluç al pil-pil€15.70 – €25.10
-
Filet de tonyina amb ceba confitada i soja€19.95
-
Suquet de rap amb calamarcets€14.90 – €23.75
-
Calamarcets a la planxa amb all i julivert€17.50
-
Filets de llenguado al cava€15.90 – €24.50
-
Llenguado de platja a la planxa (peça)€26.25